WORKSHOP JE PRAKTIJK IN BEWEGING

Je kunt nog zo goed zijn in je vak als stoelmasseur en/of gezondheidsprofessional, wanneer vergoedingen wegvallen en je niets aan Marketing en P.R. doet, kan een steeds leger wordende praktijkagenda voor jou de realiteit worden. Tijdens deze workshop leer je, hoe je jouw praktijk in beweging krijgt en wat het betekent om naast masseur, ook ondernemer te zijn.

WORKSHOP

 

Een goed lopende praktijk verkrijg je niet alleen door het geven van goede (stoel-) massages, adviezen en het toepassen van een paar marketingtrucs om cliënten en opdrachtgevers te werven. Nog meer vakdiploma’s aan de muur…. Het heeft meestal niet het gewenste effect: een volle praktijkagenda en continuïteit in je inkomsten.

Het gaat hierbij ook over jou als ondernemer. Je kunt nog zo goed zijn in je vak, als je de ondernemer in jezelf niet in beweging brengt, komt je praktijk niet voldoende in beweging. Naast werken ìn je onderneming is werken áán je onderneming minstens zo belangrijk.

In deze workshop leer je uit welke persoonlijke en zakelijke ontwikkelingsprocessen het zelfstandig ondernemerschap en het werven van cliënten en opdrachtgevers bij bedrijven, organisaties en instellingen, bestaat. De vragen waar jij tegenaan loopt, worden de input voor deze workshop. En je gaat zelf, met jouw eigen praktijk als voorbeeld, aan de slag tijdens deze intensieve tweedaagse. Het heet niet voor niets een work-shop….

Dus: werk aan de winkel!

 

De workshop wordt gegeven door Marja van der Ende van "SuXeed". Marja is zelf massagetherapeut en TouchPro® stoelmasseur, met sinds 2005 een zelfstandige praktijk, die constant in beweging is. Voordat zij zich omschoolde tot therapeut en coach, werkte ze tien jaar in het bedrijfsleven in marketingfuncties. Een rugzak vol kennis en ervaringen, die zij graag doorgeeft aan jou.

Marja heeft zich bovenmatig verdiept in blokkades in het ondernemerschap: hoe zijn ze ontstaan en hoe doorbreek je ze zelf? In 2012 is haar boek ‘Vrij en blij zelfstandig ondernemen’ verschenen; het werkboek met simpele en effectieve oefeningen, waarmee jij ook aan de slag gaat in deze workshop.   

 

De workshop duurt 2 dagen van 9.30 uur tot 17.00 uur

 

KOSTEN

 

De kosten zijn inclusief een syllabus (als naslagwerk over Professionele praktijkvoering en praktijkmarketing & P.R., koffie/thee en lunch. 

Het boek ‘Vrij en blij zelfstandig ondernemen’ (auteur: Marja van der Ende) maakt tevens onderdeel uit van het lesmateriaal. Het boek is van tevoren te bestellen bij iedere Nederlandse en Vlaamse boekhandel, ISBN nummer 9789051797886 (let op: levertijd ca. 5 werkdagen). Tijdens de workshop is het boek bij Marja zelf ook te koop.

 

Kosten € 350,- inclusief BTW

 
 

TOUCHPRO EUROPE B.V.
Watermolen 13
4751 VK Oud Gastel

 

        +31 (0)85 - 876 88 29    

        +31 (0)6 - 166 79 031

        info@touchpro-europe.com

Telefonisch te bereiken op maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 16.00 uur. Voor een bezoek aan onze showroom graag vooraf een afspraak maken.   

ING bank:             NL 95 INGB 0006 8767 74

                               NL 94 INGB 0009 0239 84

Rabobank:            NL 76 RABO 0315 7847 09
BTW nummer:     NL855430151B01
KvK nummer:      63858398 (Rotterdam)

Volg ons ...
  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon