top of page

TOUCHPRO EUROPE SOCIAL MEDIA

Blijf op de hoogte van onze aanbiedingen en laatste ontwikkelingen via Social Media

TouchPro Europe is ook actief op Social Media. Op onder andere Instagram en Facebook zijn speciale aanbiedingen, laatste nieuwtjes, interessante artikelen en evenementen te vinden. Volg ons ook via Social Media en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

09 Jan 2018

Vanaf vandaag tot en met 31 januari 2018 loopt de Facebook-actie "Deel-en-win", waarmee je een 1-daagse verdiepingsworkshop naar eigen keuze bij ons kunt winnen. Ga dus snel naar onze Facebookpagina, like onze pagina, deel hem op je eigen pagina en plaats bij de opmerkingen "gedeeld".

Please reload

Nieuws op LinkedIn

09 Jan 2018

Bent u benieuwd naar wat TouchPro Europe voor uw bedrijf kan betekenen en vindt u het daarbij belangrijk om persoonlijk contact te hebben met ons? Bezoek ons dan op de Massage-ComplementairVakbeurs in Hoevelaken op 16 en 17 maart 2018.

Bent u per direct op zoek naar een goede Stoelmasseur voor in uw bedrijf of bent u benieuwd naar de mogelijkheden van interne opleidingen gericht op het verbeteren van het welbevinden en welzijn van uw medewerkers? Volg ons dan ook op LinkedIn.

Nieuws op Instagram

13 Oct 2020

Ook op Instagram houden we onze (potentiële) klanten op de hoogte van onze activiteiten. Wil je op de hoogte blijven van onze aanbiedingen en nieuwtjes via Instagram, volg ons dan!

Please reload

bottom of page