Specialisatie Cranio Sacraal 

Cranio is gebaseerd op stilte en geduld. Er wordt gewerkt met het allereerste systeem, dat zich vormt nadat het eitje bevrucht is. Rond dit systeem ontstaat vervolgens het volledige lichaam. Vandaar dat met Cranio Sacraal Therapie de meest subtiele en directe weg naar de kern van ons wezen genomen kan worden. Iedereen wordt geboren met de kwaliteiten, die je nodig hebt om een uitstekend Cranio Sacraal Therapeut te worden. Voldoende oefening is het enige wat daarna nodig is.

 

Kosten specialisatie
 
 

SPECIALISATIE

Cranio Sacraal Therapie wordt ook wel de Zen onder het lichaamswerk genoemd. "Doen-door-niet-te- doen" lijkt makkelijk, maar valt in de praktijk erg tegen. We zijn zo gewend om te doen en te controleren, dat eenvoudig voorwaarden creëren om dat wat zich wil ontplooien ruimte te geven een bijna onmogelijke opgave blijkt. Maar dat is precies wat Cranio Sacraal Therapie is. Bewustwording voor de cliënt staat hierin centraal.

De specialisatie Cranio Sacraal Therapie is bedoeld voor masseurs, die op zoek zijn naar uitbreiding van hun vaardigheden. Deze dag krijg je enerzijds informatie over Cranio Sacraal Therapie en hoe het werkt. Maar vooral ga je ervaren wat het is; zowel geven als ontvangen. Ondergaan is de enige manier om écht een idee te krijgen van wat het is. Je krijgt daarnaast een aantal technieken aangeleerd, die je ook direct kan toepassen of integreren in behandelingen, die je al geeft.

 

De opleidingsdag is van 10.00 – 17.00 uur.

 

KOSTEN

 

De prijs van de Masterclass is inclusief sylabus, officieel certificaat van deelname, koffie/thee. Je dient zelf voor uw lunch te zorgen op de trainingsdag.

 

Kosten: € 125,-  exclusief BTW 

(€ 151,25 inclusief BTW)

 

Wanneer je TPE Professional bent, ontvang je 10% korting bij inschrijving o.v.v. je licentienummer.

Wanneer je lid bent van de BvS, ontvang je 7,5% korting bij inschrijving o.v.v. de kortingscode.

Let op: ben je lid van beide, dan geldt er geen oplopende korting!