TOUCHPRO® EUROPE TRAINERS

Graag stellen wij u de trainers voor met wie wij samenwerken !

Jet Rienks

Sinds 2001 ben ik als stoelmasseur aan het werk. Ik begon indertijd met een reguliere baan bij de overheid, die ik combineerde met het masseurschap. In 2006 besloot ik mijn baan bij de overheid op te zeggen, om mij helemaal aan mijn praktijk te kunnen wijden. Tegenwoordig geef ik stoelmassages bij bedrijven en heb ik een praktijk aan huis. Sinds 2005 ben ik trainer bij TouchPro®. Deze drie verschillende “takken van sport” maakt dat ik het leukste beroep van Nederland heb. En inderdaad, stoelmasseur zijn is een top-sport en óók nog eentje waar veel voldoening uit komt.

 

Het trainerschap geeft mij inzichten. Daarnaast heeft stoelmassage mij veel verdieping gegeven. De interne opleiding, samen met Veronique, Willfred en Mariëlle, is boeiende reis geweest. En dat onder de bezielende leiding van Rob’n.

 

Ik vind het heerlijk om te zien hoe mensen groeien tijdens het proces naar het practionerschap (en daarna !) Het besef dat de Kata je altijd zal blijven leren, hoeveel massages je ook hebt gedaan, blijft fascinerend.

 

Mickey Toorop-Ooms

Van jongs af aan ben ik al bezig met het geven van massages binnen mijn familie en wist ik, dat mijn toekomst in de medische sector zou liggen. Het was dan ook geen verrassing, dat ik de opleiding tot fysiotherapeut ging volgen. Na het behalen van deze opleiding heb ik 6 jaar in Oostenrijk gewoond en gewerkt in een fysiotherapie praktijk. Ik heb daar een schat aan ervaring opgedaan, zowel binnen als buiten mijn werk. Tevens heb ik daar verscheidene opleidingen gevolgd zoals o.a. acupunctuurmassage en toegepaste kinesiologie. ​De liefde heeft mij echter doen besluiten weer terug te keren naar Nederland.

Na mijn eerste zwangerschap ben ik een opleiding tot zwangerschapsdocente gaan volgen, waarna ik voor een thuiszorgorganisatie in Zoetermeer heb gewerkt. Ik heb daar verschillende cursussen gegeven, zoals “Ruggengym”, “Klassieke ontspanningsmassage” en “Leren ontspannen”. In 2011 heb ik mijn eigen praktijk “TranQuality” opgericht en heb ik de zwangerschapsgym nog enkele jaren voortgezet met als aanvulling hierop de opleiding tot docent babymassage.

In 2009 ben ik met de TouchPro stoelmassage in aanraking gekomen door mijn vriendin Monique Peperkamp en inmiddels collega-trainer bij TouchPro Europe. Ik vond het in eerste instantie een leuke aanvulling op mijn massage achtergrond. Eenmaal aan het werk bij bedrijven merkte ik echter, dat het wel iets meer is dan een leuke aanvulling en ben ik steeds enthousiaster geworden over de effectiviteit van de TouchPro Stoelmassage. Zowel wat het met je cliënt doet, als ook met jezelf.  

Lesgeven heeft mij altijd heel veel voldoening gegeven. Het is elke keer weer een leuke uitdaging om cursisten te weten te motiveren, enthousiasmeren, ze te zien groeien en hen  bewuster te maken van hun eigen lichaam en gevoel. Lesgeven is zo veel meer dan alleen maar het aanleren van de technieken. Het was dan ook een mooie kans toen ik bij TouchPro de mogelijkheid kreeg om de opleiding tot trainer te volgen om toekomstige stoelmasseurs te mogen opleiden.

Met heel veel plezier heb ik onlangs de opleiding “Klassieke Massage” geschreven om zo een mooie en gedegen massage vooropleiding aan te kunnen bieden bij TouchPro. Ik hoop in de toekomst nog vele cursisten mijn passie voor het vak te mogen doorgeven, zowel in de klassieke- als ook in de TouchPro stoelmassages.

Monique Peperkamp

Een heftige gebeurtenis in 2000 zorgde ervoor dat ik mijn leven radicaal omgooide. Ik besloot iets te gaan doen om mensen te helpen. Maar wat? Om mensen te kunnen helpen, diende  ik eerst mezelf te helpen om erachter te komen, wie ik ben, wat ik wil en kan en op welke manier ik mensen kon helpen.

Mijn zoektocht leidde me naar het pad van persoonlijke ontwikkeling met yoga, reiki, massages, chakra’s, aura healing/reading, meditaties en Mindfulness. Wat zorgde voor het losmaken van aangeleerde belemmerende overtuigingen en oude patronen. Ik zeg wel dat mijn allerbelangrijkste levenslessen komen uit mijn ervaringen uit het dagelijks leven. Iedere ontmoeting met anderen en elke gebeurtenis, die mijn pad kruiste, leerde mij over hoe ik in het leven stond en met name hoe ik in het leven wil staan.

 

Nu ben ik mede eigenaar van DolphinFlow en geef ik les aan groepen; meditaties, Flow-trainingen, workshops, coaching en mindfulness. Sinds september 2016 ben ik daarnaast vol enthousiasme begonnen aan de trainersopleiding van TouchPro Europe, zodat ik in de nabije toekomst ook opleidingen voor hen kan gaan verzorgen. De komende periode zal ik in ieder geval al regelmatig inzitten bij supervisies, opleidingen en tutorials van TouchPro, dus mogelijk zien we elkaar daar.

 

Het geven van trainingen behoort tot een van mijn passies; de interactie met anderen, klanten leren van mij, ik leer van hen en zij leren van elkaar. Het proces dat we met elkaar aan gaan is niet alleen een individuele verbinding, het is ook een groei met elkaar. Het is prachtig om te zien hoe de inzichten en helderheid bij mensen in daalt en waardoor ze krachtiger en levendiger worden. Mijn streven is, dat iedere deelnemer zich in de groep veilig, gehoord en gezien wordt. Van daaruit komt een ieder tot persoonlijke bloei en groei.

Marja van der Ende

"Hallo mede-gezondheidsprofessionals (in opleiding),

 

Mijn naam is Marja van der Ende en bij TouchPro® Europe verzorg ik de intensieve 2-daagse workshop Je praktijk in beweging.

Na een carrière van tien jaar in marketingfuncties in het bedrijfsleven heb ik mij omgeschoold tot massagetherapeut en stoelmasseur. Ik begeleid in mijn eigen praktijk sinds 2005 cliënten met stress en gedragsproblemen. 

Omdat veel collega's niet gezegend zijn met een rugzak vol marketing- en ondernemersvaardigheden, deel ik sinds 2006 mijn kennis en ervaringen in de vorm van trainingen en persoonlijke ondernemersbegeleiding. Doe er je voordeel mee om te horen van een ervaren collega hoe ondernemen kan werken en hoe jij je eigen creativiteit en veelzijdigheid volledig tot uiting kunt laten komen in jouw eigen onderneming.

 

Graag tot ziens bij de workshop Je praktijk in beweging, die door mij verzorgd wordt!"

Na verschillende carrières gehad te hebben, onderwijs, bedrijfsleven en media was ik toe aan verdieping. Ik kwam via verschillende trainingen in aanraking met ademen. Elke keer was ik weer gegrepen door de kracht van de adem. Het ontspande mij, gaf me energie, maar raakte ook mijn diepere emotionele lagen. Ik voelde na een sessie meer ruimte in mijn lichaam. 

Mijn interesse was gewekt en ik ben een opleiding gaan volgen voor energetisch masseur en ademcoach. Inmiddels geef ik op verschillende locaties groepsademsessies aan particulieren en in bedrijven, waaronder nu ook TouchPro Europe. Ik kijk er naar uit je te ontmoeten!

Please reload

TOUCHPRO EUROPE B.V.
Watermolen 13
4751 VK Oud Gastel

 

        +31 (0)85 - 876 88 29    

        +31 (0)6 - 166 79 031

        info@touchpro-europe.com

Telefonisch te bereiken op maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 16.00 uur. Voor een bezoek aan onze showroom graag vooraf een afspraak maken.   

ING bank:             NL 95 INGB 0006 8767 74

                               NL 94 INGB 0009 0239 84

Rabobank:            NL 76 RABO 0315 7847 09
BTW nummer:     NL855430151B01
KvK nummer:      63858398 (Rotterdam)

Volg ons ...
  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon