TOUCHPRO® EUROPE TRAINERS

Graag stellen wij u de trainers voor met wie wij samenwerken !

Jet Rienks

Sinds 2001 ben ik als stoelmasseur aan het werk. Ik begon indertijd met een reguliere baan bij de overheid, die ik combineerde met het masseurschap. In 2006 besloot ik mijn baan bij de overheid op te zeggen, om mij helemaal aan mijn praktijk te kunnen wijden. Tegenwoordig geef ik stoelmassages bij bedrijven en heb ik een praktijk aan huis. Sinds 2005 ben ik trainer bij TouchPro®. Deze drie verschillende “takken van sport” maakt dat ik het leukste beroep van Nederland heb. En inderdaad, stoelmasseur zijn is een top-sport en óók nog eentje waar veel voldoening uit komt.

 

Het trainerschap geeft mij inzichten. Daarnaast heeft stoelmassage mij veel verdieping gegeven. De interne opleiding, samen met Veronique, Willfred en Mariëlle, is boeiende reis geweest. En dat onder de bezielende leiding van Rob’n.

 

Ik vind het heerlijk om te zien hoe mensen groeien tijdens het proces naar het practionerschap (en daarna !) Het besef dat de Kata je altijd zal blijven leren, hoeveel massages je ook hebt gedaan, blijft fascinerend.

 

Marja van der Ende

"Hallo mede-gezondheidsprofessionals (in opleiding),

 

Mijn naam is Marja van der Ende en bij TouchPro® Europe verzorg ik de intensieve 2-daagse workshop Je praktijk in beweging.

Na een carrière van tien jaar in marketingfuncties in het bedrijfsleven heb ik mij omgeschoold tot massagetherapeut en stoelmasseur. Ik begeleid in mijn eigen praktijk sinds 2005 cliënten met stress en gedragsproblemen. 

Omdat veel collega's niet gezegend zijn met een rugzak vol marketing- en ondernemersvaardigheden, deel ik sinds 2006 mijn kennis en ervaringen in de vorm van trainingen en persoonlijke ondernemersbegeleiding. Doe er je voordeel mee om te horen van een ervaren collega hoe ondernemen kan werken en hoe jij je eigen creativiteit en veelzijdigheid volledig tot uiting kunt laten komen in jouw eigen onderneming.

 

Graag tot ziens bij de workshop Je praktijk in beweging, die door mij verzorgd wordt!"

Please reload