top of page

WEBSHOP TOUCHPRO EUROPE

Professionele massagestoelen, massagetafels en accessoires 

Veel plezier bij het uitzoeken van je nieuwe massagematerialen. We horen het graag, als we je ergens bij kunnen adviseren of ondersteunen. Voor vragen zijn wij te bereiken via onze contactpagina of door ons een mail te sturen.

Draagbare massagetafels

Hier vind je de draagbare massagetafels van InnerStrength, Earthlite en Stronglite;

van eenvoudige tot luxe massagetafels.

De massagetafels van InnerStrength zijn lichte massagetafels, die door hun lichte gewicht ideaal zijn voor de mobiele masseur. De massagetafels van Earthlite en Stronglite zijn zwaarder van gewicht, maar hebben daardoor ook een grotere draagkracht. Tevens worden voor deze tafels duurzame materialen en productiemethodes gebruikt.

Alle tafels worden geleverd met hoofdsteun, kussen en draagtas en zijn in diverse kleuren beschikbaar. Bij aankoop van een massagetafel ontvang je 10% korting op bolsters, massagekrukken en overige accessoires. Deze korting wordt achteraf op de factuur verwerkt. Kies in dit geval altijd voor betalen op factuur.

Heb je voorkeur voor een bepaalde tafel, maar zit de juiste kleur er niet bij, vraag dan naar de mogelijkheden om de tafel op kleur te laten bestellen.

Filter
bottom of page