top of page

AGENDA TOUCHPRO EUROPE

Hier vind je alle ingeplande opleidingen, workshops en supervisiedagen van TouchPro Europe. Wanneer je een opleiding of workshop wilt volgen, maar er staat geen geschikte datum of locatie bij, neem dan contact met ons op via de mail. We zoeken dan samen met je naar een passende oplossing. Vanaf 6 deelnemers wordt namelijk op verzoek ook een opleiding, workshop of lesdag op een locatie naar voorkeur gegeven. Een overzicht van alle actuele data vind je hieronder.

Voor alle opleidingen, workshops, supervisie- en verdiepingsdagen gelden de volgende voorwaarden:

  • Aanvang bij minimaal 6 deelnemers;

  • Alle prijzen zijn inclusief BTW , exclusief eventueel te verrekenen korting. U ontvangt een  factuur voor aanvang opleiding / workshop, waarop de BTW en juiste korting verrekend staat.

  • Ben je TouchPro licentiehouder, vermeldt dan bij inschrijving je licentienummer. Je ontvangt dan standaard 10% korting bij inschrijving.

  • Ben je lid van de BvS of sta je ingeschreven bij BackBalance, dan ontvang je bij inschrijving 7,5% korting. 

Let op: na het klikken op "inschrijven" voor de opleiding/workshop van je voorkeur, dien je op de volgende pagina het tijdstip aan te klikken en daarna op "volgende". Pas dan zal je door kunnen gaan met je inschrijving.

inschrijven

Onze diensten

bottom of page