SHOP INFORMATIE 

WEBSHOP TOUCHPRO EUROPE

Algemeen

Zoals bekend is TouchPro Europe meer dan een opleidingsinstituut alleen... In onze webshop en in onze showroom bieden we je kwalitatief goede producten aan tegen een scherpe prijs, gecombineerd met een uitstekende service en snelle levering. Ook hier staan we voor onze goede dienstverlening en sta jij als klant centraal.

Advies op maat

Het aanschaffen van massagematerialen is iets heel persoonlijks en we vinden het erg belangrijk, dat je op alle vlakken een goed gevoel hebt bij een aankoop van materialen bij TouchPro Europe. De een doet dit makkelijk via de webshop en de ander wil liever de materialen eerst zien en voelen, alvorens tot een aankoop over te gaan. We staan je graag bij met een helder advies, een aanbod op maat en een goede, vriendelijke service, zodat je daadwerkelijk een goed gevoel hebt over je aankoop.

Wanneer je behoefte hebt aan advies, dan zijn wij hiervoor niet alleen telefonisch of via de mail te bereiken, maar kun je ook terecht in onze showroom. Omdat we graag de tijd voor je nemen, vragen we je hiervoor een afspraak met ons te maken. 

BTW en Verzendkosten

Alle prijzen in onze webshop zijn inclusief 21% BTW. Afhankelijk van de hoogte van je bestelling worden er achteraf aanvullend verzendkosten berekend; tot een bedrag van €50,- bedragen de verzendkosten binnen Nederland €9,95 per doos. Vanaf een bedrag van €50,- worden er binnen Nederland geen verzendkosten in rekening gebracht, tenzij je bestelling in meerdere dozen vervoerd moet worden. We nemen daarover altijd contact met je op, voorafgaand aan verzending. Neem voor actuele verzendkosten buiten Nederland contact met ons op.

Ledenkorting

Als je actief TouchPro licentiehouder bent, ontvang je bij bestelling in onze webshop afhankelijk van het aantal licentiejaren een korting, die op kan lopen tot 17,5%. Kies bij het afronden van je bestelling voor betalen op rekening, vul je licentienummer in en wij berekenen je actuele korting voor je.

Als lid van de Beroepsvereniging voor Stoelmasseurs of Back Balance ontvang je standaard 7,5% korting. Kies bij het afronden van je bestelling ook voor betalen op rekening en wij zullen na controle bij de BvS/Back Balance je korting verrekenen.

Voor alle klantengroepen geldt, dat de ledenkorting niet gecombineerd kan worden met speciale aanbiedingen, actieprijzen en staffelkorting.

Algemene verkoopvoorwaarden

Wanneer je een bestelling plaatst, ga je daarmee akkoord met onze algemene voorwaarden. Hieronder vind je de verschillende voorwaarden, zowel voor zakelijke klanten, als voor consumenten. Mocht je na het doorlezen van de voorwaarden nog vragen hebben, dan horen we dat graag van je terug.

TOUCHPRO EUROPE B.V.
Watermolen 13
4751 VK Oud Gastel

 

        +31 (0)85 - 876 88 29    

        +31 (0)6 - 166 79 031

        info@touchpro-europe.com

Telefonisch te bereiken op maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 16.00 uur. Voor een bezoek aan onze showroom graag vooraf een afspraak maken.   

ING bank:             NL 95 INGB 0006 8767 74

                               NL 94 INGB 0009 0239 84

Rabobank:            NL 76 RABO 0315 7847 09
BTW nummer:     NL855430151B01
KvK nummer:      63858398 (Rotterdam)

Volg ons ...
  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon