top of page

TOUCHPRO® EUROPE

OVER ONS

In 1993 is TouchPro Europe opgericht en in de jaren hierna is deze stoelmassagetechniek binnen Europa op de kaart gezet. De TouchPro stoelmassage is de naam van de stoelmassage-kata, exclusief ontwikkeld door TouchPro Europe. Gebaseerd op 1300 jaar Japanse massagetraditie heeft de diversiteit en de effectiviteit van de TouchPro Europe stoelmassage er mede voor gezorgd, dat het de meest gebruikte vorm van stoelmassagetechniek is in Europa.

Bij de introductie in 1993 van de TouchPro stoelmassage in Nederland bleek al gauw, dat men in Nederland nog niet klaar was voor deze techniek. In 1995/1996 kwam echter de ommekeer en hoefde de markt niet meer overtuigd te worden van de positieve effecten van de TouchPro Europe stoelmassage. Maandelijks werden er trainingen gegeven en al snel groeide het netwerk, van 32 gecertificeerde stoelmasseurs in 1997 tot ruim 1200 in 2010. Waar in 1996 de deuren nog gesloten bleven, staan zij nu wagenwijd open. In honderden bedrijven in Nederland, maar ook daarbuiten, wordt de TouchPro Europe stoelmassage op regelmatige basis uitgevoerd.

 

Alle stoelmasseurs uit ons netwerk werken volgens de TouchPro Europe methode. TouchPro Europe stoelmassage is de meest toegepaste en onderzochte vorm van stoelmassage. De stoelmasseurs, die zijn aangesloten bij TouchPro Europe voldoen aan de kwaliteitseisen, die TouchPro Europe aan haar licentiehouders stelt. Jaarlijks wordt hun kwaliteit getest door middel van supervisie of een verdiepingsdag. Zo is een ieder, die de stoelmassage krijgt van een van onze TPE Professionals, verzekerd van een kwalitatief goede en professioneel uitgevoerde massage.

bottom of page