top of page

TOUCHPRO VOOR 

ERASMUS MC & SOPHIA

Welkom op de pagina, speciaal ingericht voor het Erasmus MC & Sophia Kinderziekenhuis. Hier vind je alle informatie over de stoelmassages, die onder werktijd op de diverse afdelingen van het Erasmus gegeven worden. Aansluitend kun je je via deze pagina aanmelden voor een stoelmassage.

Belangrijk om te weten bij het inschrijven voor en gebruik maken van een stoelmassage is het volgende:

  • De stoelmassage duurt 15 minuten, waarvoor per persoon 20 minuten wordt gereserveerd. Wees dus op tijd en blijf na je massage niet te lang wachten; dat gaat ten koste van de massagetijd voor je collega.

  • In principe worden vaste masseurs ingezet. Bij ziekte, vakantie en/of onverwachte omstandigheden zullen de vaste masseurs elkaar zoveel mogelijk proberen te vervangen. Mocht dit niet lukken, dan wordt een gekwalificeerde TouchPro masseur ter vervanging ingezet.

  • De stoelmassage wordt over de kleding heen gegeven.

  • Zorg ervoor, dat je vóór de stoelmassage gegeten hebt en dat je na de stoelmassage goed drinkt.

  • Geef belangrijke informatie over je gezondheid ten alle tijden door aan de masseur. Bij twijfel of het geven van een stoelmassage verantwoord is, zal de masseur je vragen om eerst informatie in te winnen bij een huisarts. We willen je vragen dit te respecteren; jouw gezondheid en welzijn nemen we zeer serieus.

  • Als je op het laatste moment verhinderd bent, probeer dan een collega in jouw plaats te laten gaan, zodat de massagetijden goed benut worden.

  • De door jou verstrekte informatie zal enkel en alleen gebruikt worden voor eventuele overdracht tussen TouchPro Stoelmasseurs, die komen masseren. Aan de hand van deze informatie kunnen we je een zo'n optimaal mogelijke massage geven. Of als we contact met je op willen nemen omtrent je afspraak. Voor de eerste behandeling wordt gevraagd of je hier akkoord voor wilt geven in het kader van de AVG.

We wensen je veel plezier, ontspanning en nieuwe energie toe en zijn je graag goed van dienst. Mocht je dus vragen hebben, of ergens tegenaan lopen, laat het ons weten.

LET OP: Op 3 en 10 februari komt een stagiaire masseren op de OK. Zij heeft per massage 20 minuten de tijd en je kunt bij haar een afspraak inplannen door te kiezen voor Stagiaire TouchPro. 

bottom of page