TOUCHPRO VOOR 

ERASMUS MC & SOPHIA

Welkom op de pagina, speciaal ingericht voor het Erasmus MC & Sophia Kinderziekenhuis. Hier vind je alle informatie over de stoelmassages, die onder werktijd op de OK's van beide ziekenhuizen en op de IC van het Erasmus gegeven worden. Aansluitend kun je je via deze pagina aanmelden voor een stoelmassage op 1 van de genoemde afdelingen.

 

Belangrijk om te weten bij het inschrijven voor en gebruik maken van een stoelmassage is het volgende:

 • Standaard dagen voor het Sophia Kinderziekenhuis zijn de maandag in de even weken en de woensdag in de oneven weken.

 • Standaard dagen voor de OK Erasmus MC zijn de dinsdag en de donderdag.

 • Standaard dagen voor de IC Erasmus MC zijn de dinsdag en de vrijdag.

 • Standaard dag voor de SEH Erasmus MC is de donderdag.

 • Extra dagdelen voor het Erasmus MC zijn de maandag in de oneven weken en de woensdag in de even weken.

 • De stoelmassage duurt 15 minuten, waarvoor per persoon 20 minuten wordt gereserveerd. Wees dus op tijd en blijf na je massage niet te lang wachten; dat gaat ten koste van de massagetijd voor je collega.

 • In principe worden vaste masseurs ingezet. Voor de OK-afdelingen zijn dit Govert de Lange en Paula Lagerwey, voor de IC is dat Willem Kloet en voor de SEH is dit ook Paula Lagerwey. Bij ziekte, vakantie en/of onverwachte omstandigheden zullen zij elkaar zoveel mogelijk proberen te vervangen. Mocht dit niet lukken, dan wordt een gekwalificeerde TouchPro masseur ter vervanging ingezet.

 • De stoelmassage wordt over de kleding heen gegeven.

 • Zorg ervoor, dat je vóór de stoelmassage gegeten hebt en dat je na de stoelmassage goed drinkt.

 • Geef belangrijke informatie over je gezondheid ten alle tijden door aan de masseur. Bij twijfel of het geven van een stoelmassage verantwoord is, zal de masseur je vragen om eerst informatie in te winnen bij een huisarts. We willen je vragen dit te respecteren; jouw gezondheid en welzijn nemen we zeer serieus.

 • Als je op het laatste moment verhinderd bent, probeer dan een collega in jouw plaats te laten gaan, zodat de massagetijden goed benut worden.

 • De door jou verstrekte informatie zal enkel en alleen gebruikt worden voor eventuele overdracht tussen TouchPro Stoelmasseurs, die komen masseren. Aan de hand van deze informatie kunnen we je een zo'n optimaal mogelijke massage geven. Of als we contact met je op willen nemen omtrent je afspraak. Voor de eerste behandeling wordt gevraagd of je hier akkoord voor wilt geven in het kader van de AVG.

We wensen je veel plezier, ontspanning en nieuwe energie toe en zijn je graag goed van dienst. Mocht je dus vragen hebben, of ergens tegenaan lopen, laat het ons weten.

LET OP: van 29 juli tot en met 26 augustus komt iedere vrijdagochtend een stagiaire masseren op de OK. Zij heeft per massage 30 minuten de tijd. Omdat bij het maken van een afspraak online alleen per 20 minuten gereserveerd kan worden, wijken de tijden in de praktijk iets af. Let hiermee op, bij het noteren van de juiste tijd in je agenda:

Online tijd                Werkelijke tijd

9.00                          9.00 - 9.30

9.20                          9.30 - 10.00

10.00                        10.00 - 10.30

10.20                        10.30 - 11.00

11.00                        11.00 - 11.30

11.20                        11.30 - 12.00