WELKOM BIJ TOUCHPRO EUROPE

Massageopleidingen en - materialen met een Professionele Touch

Algemeen

TouchPro Europe is hét opleidingsinstituut voor de professionele stoelmassage; voor iedereen die een professionele stoelmassage wil (leren) geven, in plaats van een gewone massage op een stoel.

We staan voor kwaliteit en garanderen deze met ons licentieprogramma voor stoelmasseurs. Maar daartoe beperken we ons niet. Naast de stoelmassageopleiding bieden we ook diverse complementaire massageopleidingen, een stageplek voor onze studenden voor de opleiding Stoelmassage, netwerkdagen, workshops en een compleet dienstenpakket aan, zodat onze licentiehouders zoveel mogelijk ontzorgd worden en zich vooral bezig kunnen houden met hun core-business: het geven van (stoel)massages.

 

In onze webshop bieden we onze klanten alle benodigdheden voor je massagepraktijk (thuis of ambulant) aan, waarbij je uit kunt gaan van kwalitatief hoogwaardige producten en een uitstekende service.

Voor bedrijven verzorgen wij stoelmassage-opdrachten op maat, waarbij we alleen gekwalificeerde stoelmasseurs inzetten en het bedrijf volledig ontzorgd wordt

Opleidingen op maat 

Wij vinden het belangrijk om onze dienstverlening zo goed als mogelijk aan te laten sluiten op de wensen van onze klanten. Voor ons hoort daar onder andere bij, dat wij in goed overleg opleidingen op locatie of intern bij bedrijven geven. Zie je dus een een interessante opleiding of workshop, maar komt de datum of locatie niet uit, neem dan contact met ons op. Vanaf een groep van 6 deelnemers komen we graag naar je toe.

Agenda

Ben je geïnteresseerd in een van onze opleidingen, workshops of overige lesdagen? Bekijk dan onze agenda voor alle data en mogelijkheden. Of schrijf je direct in via "Data & Inschrijven".

TOUCHPRO EUROPE B.V.
Watermolen 13
4751 VK Oud Gastel

 

        +31 (0)85 - 876 88 29    

        +31 (0)6 - 166 79 031

        info@touchpro-europe.com

Telefonisch te bereiken op maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 16.00 uur. Voor een bezoek aan onze showroom graag vooraf een afspraak maken.   

ING bank:             NL 95 INGB 0006 8767 74

                               NL 94 INGB 0009 0239 84

Rabobank:            NL 76 RABO 0315 7847 09
BTW nummer:     NL855430151B01
KvK nummer:      63858398 (Rotterdam)

Volg ons ...
  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon