top of page

WELKOM BIJ TOUCHPRO EUROPE

Massageopleidingen en - materialen met een Professionele Touch

Algemeen

Al ruim 30 jaar is TouchPro® Europe hét opleidingsinstituut voor de professionele stoelmassage; voor iedereen, die een professionele stoelmassage wil (leren) geven, in plaats van een massage op een stoel.

We staan voor kwaliteit en garanderen deze met ons licentieprogramma voor stoelmasseurs. Maar daartoe beperken we ons niet. Naast de stoelmassageopleiding bieden we ook diverse complementaire massageopleidingen, een stageplek voor onze studenten voor de opleiding Stoelmassage, netwerkdagen en een compleet dienstenpakket aan, zodat onze licentiehouders zoveel mogelijk ontzorgd worden en zich vooral bezig kunnen houden met hun core-business: het geven van (stoel)massages.

 

In onze webshop bieden we onze klanten alle benodigdheden voor je massagepraktijk (thuis of ambulant) aan, waarbij je uit kunt gaan van kwalitatief hoogwaardige producten en een uitstekende service.

Voor bedrijven verzorgen wij stoelmassage-opdrachten op maat, waarbij we alleen gekwalificeerde stoelmasseurs inzetten en het bedrijf volledig ontzorgd wordt. Tevens bieden we de mogelijkheid aan om InCompany stoelmasseurs op te leiden.

Opleidingen op maat

Wij vinden het belangrijk om onze dienstverlening zo goed als mogelijk aan te laten sluiten op de wensen van onze klanten. Voor ons hoort daar bij, dat wij in goed overleg opleidingen op locatie of intern bij bedrijven geven. Zie je dus een een interessante opleiding of workshop, maar komt de datum of locatie niet uit, neem dan contact met ons op.

Agenda

Ben je geïnteresseerd in een van onze opleidingen, workshops of overige lesdagen? Bekijk dan onze agenda voor alle data en mogelijkheden. Of schrijf je direct in via "Data & Inschrijven".

bottom of page