InnerStrength - Earthlite - Stronglite - Living Earth Crafts - Continuum

Voor massagestoelen, -tafels en -accessoires en pedicurestoelen van goede kwaliteit en duurzamen materialen

Algemeen

TouchPro Europe is niet alleen al jaren dealer van Earthlite en Stronglite massagematerialen, maar is tevens de Europese distributeur van Earthlite, Stronglite, InnerStrength en Living Earth Crafts (LEC). Dit betekent, dat we altijd direct zicht hebben op de voorraad en snel uit kunnen leveren. De producten van Continuum Pedicure Spas zijn inmiddels ook via ons te bestellen, zodat we ook pedicure salons beter van dienst kunnen zijn.

Earthlite levert tafels met een top van stevig schuim, sterke bekleding, grote draagkracht en hoofdsteunen van topkwaliteit. Tafels en stoelen kunnen kant en klaar geleverd worden met tas in de standaardkleuren, maar worden ook op maat (kleur, samenstelling accessoires) geleverd. Earthlite heeft inmiddels meer dan 30 jaar ervaring werkt met duurzame materialen en - productiemethoden. Voor iedere boom, die gebruikt wordt voor het maken van een tafel, wordt een nieuwe terug geplant. 

Stronglite staat al jaren bekend om zijn super sterke en degelijke massagetafel "Premier" en natuurlijk de meest verkochte massagestoel op de markt "ErgoPro2". Inmiddels heeft Stronglite ook een goedkopere lijn met massagetafels op de markt gebracht, zodat een hun producten voor een breder publiek beschikbaar zijn geworden.

InnerStrength is de budgetlijn van Earthlite. Deze tafels en stoelen worden in China geproduceerd, zijn wat lichter en goedkoper, maar bieden je wel de kwaliteit, die je van Earthlite mag verwachten.

Living Earth Crafts (LEC) is de luxe lijn van Earthlite, vooral bedoeld voor Spa's en grotere complexen. Een aantal accessoires zijn echter inmiddels ook standaard in ons aanbod opgenomen, zoals het LEC Strata hoofdkussen. Wil jij  voor deze topkwaliteit gaan, maak dan een afspraak en dan bekijken we de mogelijkheden voor je met een aanbod op maat.

Kleuren
Hier vind je  de kleuren van de materialen, die Earthlite verkoopt. De standaard kleuren, die verkocht worden zijn: Burgundy (BD), Black (BL), Teal (TE), Mystic Blue (MB), Amethyst (AM) en Sapphire (SA). Wanneer je de voorkeur geeft aan een andere kleur uit het onderstaande overzicht, neem dan contact met ons. We bespreken dan vooraf de mogelijkheden hiervoor en eventuele bijkomende kosten.

.

TOUCHPRO EUROPE B.V.
Watermolen 13
4751 VK Oud Gastel

 

        +31 (0)85 - 876 88 29    

        +31 (0)6 - 166 79 031

        info@touchpro-europe.com

Telefonisch te bereiken op maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 16.00 uur. Voor een bezoek aan onze showroom graag vooraf een afspraak maken.   

ING bank:             NL 95 INGB 0006 8767 74

                               NL 94 INGB 0009 0239 84

Rabobank:            NL 76 RABO 0315 7847 09
BTW nummer:     NL855430151B01
KvK nummer:      63858398 (Rotterdam)

Volg ons ...
  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon