top of page

LEVERANCIERS 

WEBSHOP TOUCHPRO EUROPE

EARTHLITE LOGO.jpg
stronglogo.jpg
Logo Continuum Pedicure Spas.jpg
1093 logo facebook aysun.jpg
Logo.jpg

Algemeen

TouchPro Europe is niet alleen al jaren dealer van Earthlite en Stronglite massagematerialen, maar is tevens de Europese distributeur van Earthlite, Stronglite, InnerStrength en Living Earth Crafts (LEC). Dit betekent, dat we altijd direct zicht hebben op de voorraad en snel uit kunnen leveren. De producten van Continuum Pedicure Spas zijn inmiddels ook via ons te bestellen, zodat we ook pedicure salons beter van dienst kunnen zijn. De samenwerking met Aysun-Wellness biedt ons de mogelijkheid om goede massage-oliën en professionele reinigingsmiddelen te leveren, die de massagematerialen niet aantasten. 

Leveranciers

Earthlite levert tafels met een top van stevig schuim, sterke bekleding, grote draagkracht en hoofdsteunen van topkwaliteit. Tafels en stoelen kunnen kant en klaar geleverd worden met tas in de standaardkleuren, maar worden ook op maat (kleur, samenstelling accessoires) geleverd. Earthlite heeft inmiddels meer dan 30 jaar ervaring werkt met duurzame materialen en - productiemethoden. Voor iedere boom, die gebruikt wordt voor het maken van een tafel, wordt een nieuwe terug geplant. 

Stronglite staat al jaren bekend om zijn super sterke en degelijke massagetafel "Premier" en natuurlijk de meest verkochte massagestoel op de markt "ErgoPro2". Inmiddels heeft Stronglite ook een goedkopere lijn met massagetafels op de markt gebracht, zodat hun producten voor een breder publiek beschikbaar zijn geworden.

InnerStrength is de budgetlijn van Earthlite. Deze tafels en stoelen worden in China geproduceerd, zijn wat lichter en goedkoper, maar bieden je wel de kwaliteit, die je van Earthlite mag verwachten.

Living Earth Crafts (LEC) is de luxe lijn van Earthlite, vooral bedoeld voor Spa's en grotere complexen. Een aantal accessoires zijn echter inmiddels ook standaard in ons aanbod opgenomen, zoals het LEC Strata hoofdkussen. Wil jij  voor deze topkwaliteit gaan, maak dan een afspraak en dan bekijken we de mogelijkheden voor je met een aanbod op maat.

Continuum Pedicure Spa levert pedicure stoelen van topkwaliteit, waarmee je je klant met een extra gevoel van luxe kunt behandelen. Ben je op zoek naar een pedicure stoel, die jouw praktijk net dat beetje extra geeft? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Aysun Wellness produceert en levert massageolie en reinigingsmiddelen en sauna-opgiet producten van professionele kwaliteit. Bij de ontwikkeling van de producten is goed geluisterd naar de gebruikers en op basis daarvan blijven de producten ook steeds doorontwikkeld worden.

bottom of page