top of page

De best gesorteerde online massage groothandel

Bij TouchPro Europe kun je niet alleen terecht voor het volgen van hoogwaardige opleidingen tot stoelmasseur. We hebben ook onze webwinkel met materialen van topkwaliteit, waarmee je je eigen massagepraktijk kunt inrichten. Een comfortabele massagestoel en een verstelbare massagetafel mogen daar natuurlijk niet ontbreken. De massage groothandel heeft het allemaal. Ben je op zoek naar een artikel, dat je nodig hebt om je werk goed te kunnen doen, kijk dan in onze shop en de kans is groot dat je slaagt in je zoektocht.

De beste merken voor de scherpste prijzen

TouchPro Europe werkt alleen met materialen, die voldoen aan onze hoge eisen. En deze bieden we ook aan in onze massage groothandel webwinkel. Wij zijn groot fan van de merken Living Earth Crafts, Earthlite, Stronglite en Aysun Wellness. En daarom zijn we er trots op, dat we deze producten in onze shop kunnen aanbieden. Door gebruik te maken van massageolie kan de huid en de onderliggende spierlaag zeer diep en dus effectief worden gemasseerd. De olie warmt de huid op, zodat je massage nog meer effect heeft. Je klant zal als herboren van de behandeltafel of uit de massagestoel stappen. Door het aanbieden van professionele massages met gebruikmaking van de juiste materialen wek je vertrouwen en dat zal je eigen praktijk zeker geen windeieren leggen. Ben je onlangs gestart als zelfstandig masseur? Richt dan je complete praktijkruimte in met onze artikelen. Wij hebben alles in ons assortiment, dat je nodig hebt voor een vlotte start. Een ruime sortering massageoliën ontbreekt uiteraard ook niet. Je kunt direct je keuze maken en de artikelen online bestellen. Dankzij onze snelle levering zit je ook nooit zonder, als je je voorraad wilt aanvullen.

Bestel gemakkelijk online alles voor je massagepraktijk

Wil je gemakkelijk en op ieder gewenst moment producten en materialen voor je massagepraktijk kunnen bestellen? Dan ben je aan het juiste adres bij TouchPro Europe. Wij leveren een ruim assortiment benodigdheden voor de massagepraktijk uit voorraad. Onze massage groothandel beschikt over de beste producten tegen de scherpste prijzen. Heb je vragen, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen via het contactformulier op de website. We staan je graag bij met raad en daad en goed advies over onze artikelen.

bottom of page