top of page

Met de opleiding stoelmassage verdiep je je kennis

Een stoelmassage geven heeft veel voordelen. Het belangrijkste voordeel is, dat deze massage in principe overal kan worden gegeven. Je klant hoeft dus niet persé naar je praktijk te komen. Je kunt ook naar de werkplek van je klant gaan; hij of zij kan onder werktijd de massage krijgen en daarna meteen weer aan de slag. Door te werken volgens de Kata van de TouchPro® Europe Stoelmassage  is het voor jou als masseur goed mogelijk om een groot aantal massages op een dag te geven. Dit maakt het ook financieel aantrekkelijk. Nadat je de opleiding stoelmassage hebt gedaan, kun je verdiepingsworkshops volgen om je techniek te verbeteren en je vaardigheden uit te breiden. Hierdoor kun je je klanten een grotere verscheidenheid aan behandelingen geven en zo effectief mogelijk aansluiten op hun klachten .

Steeds meer belangstelling van bedrijven

Bedrijven hebben steeds meer aandacht voor het welzijn van medewerkers. Het verminderen van het ziekteverzuim is in veel branches een speerpunt. Het kunnen aanbieden van stoelmassages op de werkplek past prima binnen het beleid om het welzijn van de medewerkers te verbeteren. Hier kun je als professioneel stoelmasseur natuurlijk prima op inspelen door je diensten bij bedrijven en zorginstellingen aan te bieden. Zo kan de opleiding tot stoelmasseur dus indirect leiden tot een uitbreiding van je doelgroep en klantenkring. De opleiding kan worden gedaan door iedereen die beschikt over ten minste de opleiding Klassieke Massage. De opleiding is ook geschikt voor medewerkers binnen een bedrijf, die intern stoelmassages willen geven. Ook voor hen geldt dat zij minimaal de opleiding Klassieke massage gevolgd moeten hebben om aan de opleiding te kunnen deelnemen.  

De opleiding stoelmasseur kan je veel voldoening brengen

Door stoelmassages te geven kun je ervoor zorgen, dat medewerkers in de zorg of beeldschermwerkers minder last hebben van specifieke klachten aan nek, rug en schouders. Door langdurig in dezelfde houding te werken kunnen dit soort klachten eenvoudig ontstaan. Als hier geen of onvoldoende aandacht aan wordt geschonken kan dit leiden tot uitval van personeel. Het kan zelfs leiden tot arbeidsongeschiktheid in ernstige gevallen. Dit wil je natuurlijk graag voorkomen. Door het volgen van de verdiepingsworkshop is het ook mogelijk om andere doelgroepen op de stoel te masseren, zoals zwangeren, mensen die herstellen van ziekten en ouderen. Stoelmassage is in alle gevallen een laagdrempelige manier om klanten te behandelen. Je kunt de opleiding en aansluitende verdiepingsworkshops volgen bij TouchPro Europe. Bij voldoende deelname kan ook een opleiding of workshop binnen een bedrijf worden verzorgd. Wil je meer weten, vul dan het contactformulier op de website in.

bottom of page