top of page

Stoelmassage voor bedrijven kan ook jouw medewerkers helpen

Wanneer je dagelijks langdurig achter je bureau zit en ook nog eens veel beeldschermwerk doet, kan het gebeuren, dat je spieren en gewrichten gaan protesteren. Niet iedereen komt er aan toe om thuis ontspanningsoefeningen te doen of naar de sportschool te gaan. Je kunt nu je medewerkers helpen met een effectieve stoelmassage voor bedrijven. Deze wordt op kantoor gegeven door een medewerker, die wij professioneel voor je opleiden of door een TPE Professional, die we voor je inzetten. Je medewerkers kunnen de massage op de werkplek ondergaan; ontkleden is niet nodig. De massage kan 5 tot 20 minuten duren al naar gelang de afspraken en de wens van de individuele medewerkers. Deze stoelmassage kan ervoor zorgen, dat het ziekteverzuim als gevolg van nek- en rugklachten significant afneemt. Wanneer wij voor de inzet van een TPE Professional zorgen, wordt alle zorg rondom de inzet van de masseur van je bedrijf overgenomen. Je kunt echter ook medewerkers binnen je eigen bedrijf laten opleiden in het kader van loopbaanontwikkeling. Deze medewerker(s) kunnen hun werk snel en efficiënt doen; ze hebben immers geen reistijd en kunnen na het geven van enkele stoelmassages weer verder met hun reguliere werkzaamheden. 

Verhoog het welzijn van je medewerkers met stoelmassage

Als werkgever heb je een verantwoordelijkheid voor de gezondheid en het welzijn van de medewerkers. Natuurlijk bied je ze een goede werkplek met een goed bureau en een passende bureaustoel. Maar soms is dat niet genoeg. Als iemand de hele dag achter een bureau zit en daarnaast ook nog eens veel beeldschermwerk doet, kan dit leiden tot klachten. En aangezien er steeds meer met computers en schermen wordt gewerkt, wordt deze doelgroep alleen maar groter. TouchPro Europe leidt één of meer van je medewerkers op tot professioneel stoelmasseur, zodat zij hun collega’s kunnen helpen bij het verlichten van spier- en gewrichtsklachten die kantoor- en ander werk met zich mee kunnen brengen. Een opleiding kan al bij 6 deelnemers intern worden gegeven. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om je volledig te laten ontzorgen door TouchPro Europe. Wij zetten dan TPE Professionals in, die binnen je bedrijf je medewerkers komt masseren.

Steeds meer bedrijven schenken aandacht aan welzijn van medewerkers

Steeds meer bedrijven hebben oog en aandacht voor het welzijn van hun medewerkers. Het terugdringen van het ziekteverzuim is een belangrijk agendapunt en ook vaak een speerpunt voor de OR binnen een bedrijf. Door het aanbieden van stoelmassage voor bedrijven wil TouchPro Europe hier graag een bijdrage aan leveren. Heb je interesse in de opleiding of wil je vrijblijvend meer informatie? Vul dan het contactformulier op de website in.

bottom of page