top of page

OPLEIDING JAPANSE VOETMASSAGE

De Japanse voetmassage is gebaseerd op de traditionele Chinese Geneeskunde en de technieken uit de Japanse lichaamsmassage. Een aantal technieken zullen dan ook bekend voorkomen. Het is, evenals de Stoelmassage, een stimulerende en erg effectieve massage, waarbij het hele onderbeen vanaf de knie wordt gemasseerd. Cliënten, die deze massage ontvangen, voelen de ontspanning in hun lichaam en hun voeten voelen als herboren! De massage is namelijk niet alleen stimulerend voor de benen en voeten, maar heeft een ontspannende werking op het lichaam en geest. En helpt in het bijzonder voor het weghalen van hoofdpijn.

 

De Japanse voetmassage is niet klachtgericht, maar is bedoeld om de bloedcirculatie te stimuleren. Het bijzondere van deze massage is, dat er meer nadruk gelegd wordt op de meridianen, dan op de reflexzones. Hierdoor is het dus een goede aanvulling, wanneer je al voetmassages geeft. De speciale technieken sparen ook je handen en duimen.


De Japanse voetmassage kan zowel met als zonder olie plaatsvinden. Hierdoor vormt deze massage een waardevolle aanvulling/uitbreiding op de stoelmassage bij bedrijven. Ook kan de voetmassage worden gebruikt als aanvulling/uitbreiding bij een tafelmassage met olie. Als u er voor kiest met olie te werken adviseren de Aysun Wellness massagegel.

 

Opleiding Algemeen
Kosten opleiding

OPLEIDING

 

Voor het volgen van de opleiding Voetkata is het belangrijk, dat je op de hoogte bent van de anatomische termen van het onderbeen wat betreft oriëntatie (bijv. proximaal, distaal etc.), spieren en botten. 

 

De voetkata opleiding duurt 1 dag van 9.30 uur tot 17.00 uur

 

 

 

KOSTEN

 

De prijs van de opleiding is inclusief uitgebreid lesboek, certificaat van deelname, koffie/thee. U dient zelf voor uw lunch te zorgen op de trainingsdag.

 

Kosten: € 135,-  exclusief BTW 

(€ 162,35 inclusief BTW)

 

Licentiehouders van TouchPro® Europe ontvangen bij inschrijving 10% korting. Wanneer je lid bent van de BvS ontvang je bij inschrijving van 7,5% korting.

 

 

 

ANCHOR 8
ANCHOR 9
bottom of page