top of page

TOUCHPRO EUROPE NIEUWS

Blijf op de hoogte van ons nieuws en meest recente ontwikkelingen

Nieuws & Evenementen

May 14, 2019

Al onze opleidingen, licentieverlengingsdagen en verdiepingsworkshop zijn te vinden op de site onder "Data & Inschrijven". Via die pagina kun je je ook meteen inschrijven. Omdat er echter ook veel vraag is naar één overzicht met alle data, hebben we daar nu een directe link naar gemaakt. Ben je dus op zoek naar verdieping in je werk als stoelmasseur of wil je juist een opleiding bij ons gaan volgen, klik dan op "Naar Agenda" hieronder en bekijk de mogelijkheden.

Wijziging licentievoorwaarden per 1 januari 2019

November 21, 2018

Vanaf 1 januari worden de licentievoorwaarden voor de TouchPro licentie gewijzigd. Deze wijzigingen zijn nodig om de kwaliteit van de TouchPro licentiehouders op een meer gelijkwaardig niveau te krijgen en om de klanten op de stoel nog beter van dienst te kunnen zijn. 

 

In de informatiebrief over de vernieuwde licentievoorwaarden staat uitgebreid beschreven, wat er gaat veranderen. Als je na het lezen hiervan vragen hebt, neem dan contact met ons op.

TouchPro Europe en Vital Bizniz; samen werken aan vitale organisaties

June 14, 2018

TouchPro Europe en Vital Bizniz werken samen aan vitale organisaties. Bent u benieuwd naar wat uw organisatie nou werkelijk in de weg staat om te kunnen groeien naar een vitale organisatie met duurzaam inzetbare medewerkers? Maak dan gebruik van de mooie korting, die u nu ontvangt bij de aanvraag van een onderzoek voor uw bedrijf.

Zoals je weet zal per 25 mei 2018 de wet Algemene verordening gegevensbescherming (AVG/GDPR) van kracht worden. Persoonsgegevens zijn steeds belangrijker, waarschijnlijk ook voor jouw onderneming. Dit is logisch in het huidige digitale tijdperk. De AVG stelt in de hele EU dezelfde regels om de persoonsgegevens van jou en je klanten te beschermen.

 

Uiteraard is het de verantwoording van jou zelf om te voldoen aan bovenstaande wetgeving die per 25 mei 2018 in zal gaan. Meer uitleg en handige tools kun je vinden op de website van autoriteit persoonsgegevensMaar om je alvast op weg te helpen, hebben we een aantal stappen voor je op een rijtje gezet. Daarnaast hebben we een privacyverklaring opgesteld, waarin we uitleggen hoe we omgaan met jouw persoonsgegevens. Op onze webistepagina "downloads" vind je zowel onze nieuwe privacyverklaring terug, als ook het Stappenplan AVG.

Mochten we je nog ergens mee van dienst kunnen zijn, dan horen we dat natuurlijk graag van je.

Flowers & Lemon Pie; voor meer sfeer in je praktijk!

May 23, 2018

Ben jij op zoek naar een betaalbare en snelle manier om sfeer aan te brengen in jouw praktijkruimte, kantoor of in huis? Bezoek dan de website van "Flowers & Lemon Pie" en laat je verrassen door hun inspirerende teksten, (natuur)fotografie en grafische prints, die je eenvoudig kunt downloaden. 

Met de kortingscode TOUCHPRO krijg je t/m 31 augustus 2018 bij aankoop van 2 posters 20% korting.

Interesse? Neem een kijkje op de site om te ontdekken wat ze te bieden hebben. 

1 / 1

Please reload

bottom of page